maanantai 16. heinäkuuta 2012

Taisi olla tässä kuvassa Didin ensimmäisiä päiviä uudessa kodissa.

Pikkuinen on nyt asustellut meillä parisen viikkoa. Nukkuminen vie edelleen suuren osan päivästä, mutta kyllä sen jälkeen sitten taas mennäänkin ! Kun koirat laittavat menovaihteen päälle, ei meinaa rallista tulla loppua. Yleensä pingotaan häntä pitkänä pitkin takapihaa ;)
Didi on kasvanut jo hurjasti, ainakin pulskistunut :D On jo oppinut aika hyvin oman nimensä, katse kääntyy kyllä kun kutsutaan, aika hyvin tulee myös luokse. Paljon on tyttö ehtinyt jo pahojaankin touhuta; sukat ja kengät on se ykkösjuttu! Yleensä johonkin lähdettäessä saa etsiä toista paria kengistä, löytyvät milloin mistäkin. Sähköjohdot Didi löysikin jo heti ensimmäisinä päivinä, mutta ne on jo nyt jätetty rauhaan, toivottavasti lopullisesti. Yksi puhelimen laturi oli kuitenkin ehditty järsimään poikki.
Ehdeimmekin jo kasvattajille kertoa, että Didi ei ole juurikaan pissaillut sisälle - emme ole joutuneet käyttämään sanomalehtiä lattioilla.. Kuinkas kävikään, ei mene enää niin hyvin kuin alussa, mutta ymmärrettäväähän se on :D Välillä saa huomata, kuinka sukat kastuvat, kun astuu vahingossa lattialla olevaan lätäkköön. Tummalta lattialta niitä kun ei niin kovin hyvin erota :D Oikein hienosti Didi tekee myös asiansa ulos !
Hienosti osataan jakaa Tico-isoveljen kanssa lelut ja luut ( jotka ovat ennen olleet Ticon ikiomia). Olemme todella ylpeitä Ticosta, kuinka hyvin se on pennun tulon ottanut!


Näin sitä ollaan tultu hyviksi kamuiksi, nykyään monesti yöllä nukutaankin vierekkäin <3


Tässä kuvassa murut odottivat juuston palaa eilen illalla. Olivat tyytyväisiä palkinnon jälkeen. Molemma tulivat siis heti kutsuttaessa sisälle ;)

Sitten vähän surullisempaan asiaan. Huomenna menen tätini kanssa viemään Ticoa eläinlääkärille polvikuvauksiin. Pikkuisemme oli jonkin aikaa ontunut oikeaa takajalkaa, ajattelimme ensin että olisi ihan ohimenevää kun välillä vaivaa ei ollut ollenkaan.. Nyt alkukesästä huomasimme, että tämä menee vain pahemmaksi ja varasinkin sitten ajan eläinlääkärille Kesäkuun alussa. Eläinlääkärin tyly tuomio olikin, että Ticon molemmissa takajaloissa on Patella luksaatio ja oikeasta jalasta on myöskin ristiside poikki. Huomisten kuvien perusteella siis tiedetään, millainen leikkaus hauvallemme on tehtävä :/ Siitä lisää sitten huomenissa...


3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia hauvoista, Didi on maailman söpöin ja Ticokin on ihana pitkine korvineen :D <3 Tico oli oikein valloittava ja kiltti kun tavattiin(en tiedä miten edes pelkäsit ettei ne olis tullut toimeen;)). Oi että sanon vielä kerran että onneksi otitte meiltä Didin <3

  Pidän kaikki peukut pystyssä Ticon puolesta, kunhan se nyt vain tulisi kuntoon!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vallottavat korvat, noilla luulis kuulevan - välillä vaan tuntuu että on koristeena ;)
   Ehkä pelko johtu siitä, miten se on joskus muille koirille rähissyt :D Ei sen silti ois sua merkata tarvinnu ;D
   Kerron siul sit mitä lääkäri sanoo :)

   Poista
 2. Heijjj, viime postauksesta on jo aikaa! ;) Joko tympäs bloggailu :D

  VastaaPoista