sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Reissu Mäntsälään 21.7.2012

Lähdin Eevan ja Sofi-westien mukaan Lauantaina 21.7.2012 Mäntsälän KR näyttelyä katsomaan. Oli ihanaa päästä mukaan, joskus tulevaisuudessa (toivottavasti) meidän pikku Didi kiitää pitkin kehää ;)

Porista aamulla lähtiessämme sää näytti todella kamalalta, vettä tuli ja tuuli oli inhottava :/ Automatka sujui mukavasti ja nopeasti yhdellä pysähdyksellä ! Kun saavuimme Mäntsälään, ilma oli mitä mahtavin ! Aurinko paistoi, ei tuullut, melkein voisi sanoa, että hellettä oli :) Ei saisi valittaa, mutta kuumahan siinä tuli tavaroita kantaessa jonkin matkan päähän, ja koiralle liian kuuma ilma ei ole laisinkaan mukava, mutta pärjättiin hyvin.

Paikanpäällä alettiin etsimään vapaata paikkaa ja mietittiin laitetaanko telttaa ollenkaan, mutta onneksi päädyimme pystyttämään sen, saatiin hiukan olla varjossa :) Teltta oli kuin olikin nopeasti pystyssä, mutta sitten Eeva huomasi jättäneensä teltan maatapit Poriin ! Alkoi vähän huvittamaan, teltta ei tosiaan olisi pysynyt pystyssä laisinkaan, sen verran tuuli kuitenkin. Onneksi vierusteltan väki oli niin mukavaa, että lainasi meille muutaman tapin ;) Saimme pari tuolia ja pöydän aseteltua telttaan ja Sofi menikin koppaansa heti päikkäreille huilaamaan tulevaa koitosta varten..

Odotimme ja odotimme westejen kehien alkamista, tuomari oli alkuunsa hyvin perusteellinen ja HIDAS. Alkoi itseäkin oikein väsyttää huonosti nukutun yön jälkeen, enkä pahemmin ollut hyvin syönytkään :/

                                                               Sofi odottelee vuoroaan teltassa

Teltassa Sofia harjailtiin ja puunailtiin nätiksi ;) Mahtoikohan neiti aavistaa mammansa kova  jännitys ? ;) 

 
Sofin ollessa kehässä, sainkin toimia valokuvaajana. Minusta Sofilla meni hyvin, jännitinkin myös itse minkä tuloksen Sofi saa ;) EH sieltä sitten tulikin, ja tämä olikin se, mitä Eeva ja Sofi lähtivät näyttelystä hakemaan ! Sopii olla tyytyväinen kyllä <3

Tarkempaa tekstiä ja arvostelun voitte lukea täältä .

Seuraavaksi oli sitten vuorossa teltan kasaaminen ja tavaroiden kuljetus takaisin autolle ja matka kotiin päin ruokapaikan kautta. Matka meni todella nopeasti ja lopuksi Eeva ja Sofi tulivatkin sitten katsomaan meille vielä Ticoa ja Didiä :)


Kyllä tämä meidän vauva kasvaakin hurjaa vauhtia. Tai no, itse sitä nyt ei ihan niin helposti huomaa kuinka nopeasti kasvaa kun pennun kanssa ollaan kokoajan, mutta vieraat siitä aina huomauttaa :) Lopuksi vielä laitan kuvan meidän molemmista mussukoista <34 kommenttia:

 1. Kiva kyllä että olit mukana seurana ja kuvaajana! :) Täytyy nyt koittaa käydä niillä lenkeillä pariin kertaan, että koirat tutustuis paremmin toisiinsa, uskon kyllä että Sofi tulee Didinkin hyväksymään kunhan treffaillaan tässä säännöllisesti :) Toivon ainakin! Ja kyllä se Didi vaan kasvaa, pian se onkin täysikasvuinen ennen kuin huomaattekaan :)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Muistin sun kommentin meidän blogiin vasta äsken ja kävin vastaamassa siihen (lomailu on vähän sekoittanut tahtia, sori!)

  Oi, mitä suloisia westejä täältä löytyykään ja pentukuume nousee ihan uusiin sfääreihin, hitsi.. ;D

  Meillähän on vähän mietinnässä, josko Rillalla teettäisi yhdet pennut, joista pidettäis itse yksi. Mulla on aina ollut haaveena oman koiran pentu, mutta aikaisemmin meillä ei ole ollut koiraa, jota olisi saanut käyttää jalostukseen. Rillallekaan ei ole vielä tehty polvi-/silmäkuvauksia, mutta näyttelymenestys (kaikissa kahdessa näyttelyssä ;D), on ollut hyvä. Saas nähdä, toteutuuko pentuhaave. Pelottaa meinaan aikas paljon, että joku menee vikaan.

  Terkkuja kovasti sinne ja Ticolle ja Didille rapsuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli ensimmäinen näyttely, mitä olin katsomassa Eevan kanssa Mäntsälässä :) Ja kyllä siitä innostui itsekin ! :)
   Ticohan meillä on sellainen, että jalostukseen emme voi käyttää.. Täytyy katsoa, jos Didiä sitten joskus voisi :) Aika näyttää ;)
   Didihän on Eevan koiran, Sofin sisko. Sama äiskä Sofilla ja Didillä <3 Kauhea pentukuume nousi jossain vaiheessa meillekin ja sitten saatiinkin Ticolle kamu tänne :)
   Joo, vähän on itselläkin kirjoittelu jäänyt, kesälomalla oon kyllä, mutta tuntuu kokoajan olevan muuta puuhaa :D

   Poista
 3. Haastetta teille :) http://sofintassut.blogspot.fi/2012/10/11-kysymysta-ja-vastausta.html

  Noniin Tiia, herätäs blogia vähän eloon ;)

  VastaaPoista