sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kuvia ja kertomusta ensimmäisestä yhteisestä illasta !

 Didin toinen ilta uudessa kodissa. Tico näytti heti parhaimmat paikat kukkapenkeissä. ;)

Didin ensimmäinen yö. Näyttääkin erittäin ahtaalta. Ticolla taisi olla hieman tottumista siihen että, hänen pedissä majailee pikkuinen. Didin oma peti ei ollut yhtä kiinnostava !

Didin muuttopäivä meille olikin sitten 29.6.2012. Veimme Ticon Tiian äidin luokse yökylään, jotta Didi saisi rauhassa tutustua uuteen kotiinsa ja nukkua kunnon yöunet. Tämä olikin sitten ihan hyvä ratkaisu. Kävimme tuolloin Perjantaina hakemassa Didin Noormarkusta, hän olikin ensimmäinen pentu, joka lähti uuteen kotiin. Kotiin päästyämme, pikkuinen oli kovin väsynyt, mieli teki jatkuvasti nukkua. Jonkin verran käppäili pitkin asuntoa ja nuuskutteli paikkoja. Didi bongasikin heti nukkumapaikakseen Ticon pedin, se tuntui parhaimmalta paikalta. Saimme Noormarkusta mukaan pyyheliinan, jossa hieman tuttuja hajuja ja laitoimme sen petiin ja pyyheliina kainalossa Didi nukkuikin todella hienosti ensimmäisen yönsä!


Seuraavana aamuna herättiinkin pirteinä ! Oltiin pennun kanssa paljon takapihalla ja tutustuttiin toisiimme <3. Päivä meni oikeastaan kotona ollessa ja pihapiirissä kävellessä.
Myöhemmin iltapäivällä alettiinkin jännittämään Ticon kotiin paluuta. Jotenkin mieltä kuitenkin painoi, että mitä sitten jos Tico ei hyväksyisikään uutta tulokasta...
Tico tuotiin kotiin noin neljän maissa ja veimme Didin parkkipaikalle tutustumaan. Ensikohtaaminen näyttikin aika pahalta, Tico vain murisi pikkuiselle ja yritti talloa sen päälle. Kotona sisällä sama tilanne jatkui jonkin aikaa, Tico varmasti koki, että joku on viemässä hänen paikkaansa. Ajan kanssa tilanne rauhoittui, mutta koirat oleilivat eri huoneissa. Tico ei aluksi katsonut meitä edes silmiin, oli kovin mustasukkainen aluksi, kun kotiimme olikin yhtäkkiä ilmestynyt hänen poissaolo aikanaan tuollainen möykky.
Koirat eivät vielä oikeastaan leikkineet ollenkaan keskenään, olivat vain ja tuijottivat toisiaan. Yritimme mahdollisimman paljon huomioida Ticoa, ettei mustasukkaisuutta paljon ilmenisi. Illalla koirat nukkuivat vierekkäin, Didi Ticon pedissä ja isoveli sitten lattialla.
Seuraavana aamuna Tico katseli edelleen hölmistyneenä; "Onko tuo oikeasti tullut jäädäkseen tänne?!"
Nykyään koirat ovatkin kuin paita ja peppu ;) Kulkevat yhdessä, leikkivät kokoajan keskenään ja Tico päässyt jo opettamaan kolttosia. Tico oli aivan masentunut, kun Esa lähti näyttämään pikkuista äidilleen.
Ei paremmin voisi mennä ! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti